IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
18:07 | 30 ноември 2014
Обновен: 11:52 | 25 август 2024

(СНИМКИ) Тълпа съблече и върза за стълб крадец в Чили

Грабителят опитал да отнеме парите на възрастен мъж, опирайки нож в гърлото му

По материала работи: manager
(СНИМКИ) Тълпа съблече и върза за стълб крадец в Чили

32-годишният чилиец Валентино Барера бил съблечен от гневна тълпа, увит в найлоново фолио и завързан за електрически стълб, след като опитал да ограби възрастен мъж, опирайки нож до гърлото му, пише Mirror.

 

Снимки от инцидента в чилийската столица Сантяго нашумяха в интернет и запалиха спор относно „обществената справедливост“ в някои краища на света.

 

Много хора са на мнение, че наказалите престъпника не са много по-добри от него, докато други твърдят, че това е просто отражение на липсата на каквото и да е вяра от страна на чилийския народ в полицията и съдебната система на страната.

 

Полицаи пристигнали на мястото след 20 минути и започнали да разпитват мъжа, завързан за електрическия стълб. Той отказал да отговаря на каквито и да било въпроси и настоял да бъде отвързан.

 

Когато бил освободен и отведен в полицейското управление, той отказал да подаде оплакване и се наложило да бъде освободен, понеже неговата жертва също не пожелал да повдигне обвинение.

 

Говорител за полицията заяви: „Освен ако някоя от страните в конфликта не иска да повдигне обвинения, ние не можем да направим нищо“.

 Mirror UK, ФБР.bg

 

Коментари

Новини Варна