Варна °
fallback
Живот
08:53 | 25 февруари 2017
Обновен: 06:01 | 28 април 2025

Печени кюфтенца с магданоз

Време на приготвяне: 60 минути Порции: 6

По материала работи: Юлиян Атанасов

Продукти:

500 г кайма смес

1 тиквичка

50 г галета

50 мл олио

1 щипка сол

2 щипки черен пипер

2 щипки чубрица

2 стръка пресен магданоз

1 яйце

Приготвяне:

Тиквичката се настъргва на ситно. Отцежда се от водата и се слага в купа заедно с каймата. Смесете всички продукти с каймата и я омесете добре. С ръце оформете едри плоски кюфтета. Ако кюфтетата са прекалено лепкави, оваляйте ги в още малко галета. Подредете ги в намазнена тавичка и печете до готовност.

 

az-jenata.bg

Четете още: Искате ли да ограничите разходите за храна?

Автор на статията:
Юлиян Атанасов
0 коментара
fallback
fallback