IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
09:17 | 12 февруари 2017
Обновен: 09:13 | 15 април 2025

Пушени свински гърди с лук и вино

Време на приготвяне: 90 минути Порции: 6

По материала работи: Юлиян Атанасов
Пушени свински гърди с лук и вино

Продукти:

500 г пушени свински гърди

3-4 големи глави лук

2 супени лъжици брашно

1 и ½ чаши червено вино

1 щипка черен пипер

1 щипка сол

Приготвяне:

Нарежете на тънко пушените гърди. Нарежете лука на филийки и ги оваляйте в брашното. Подредете месото на дъното на намазнена тавичка за печене. Покрийте го с колелцата лук. Запечете във фурна на умерена температура, докато лукът леко се запече. След това залейте с виното плюс една чаша топла вода. Поръсете равномерно с подправките. Намалете температурата на фурната и печете до готовност или до пълното изпаряване на течността.

 

az-jenata.bg

Четете още Сънищата от събота срещу неделя се сбъдват

Коментари

Новини Варна