Продукти:
500 г рибено филе по избор
2 глави лук
2 стръка пресен магданоз
2 скилидки чесън
1 щипка сол
2 щипки червен пипер
1 щипка черен пипер
3-4 домата
½ чаша бяло вино
Приготвяне:
Сложете рибеното филе в дълбока тенджера. Залейте го с вода до половината на тенджерата. Към нея се слагат подправките (без магданоза) и нарязаните чесън и лук. Вари се, докато рибеното филе и останалите продукти омекнат или за около 20 минути.Доматите се обелват и нарязват, след което се добавят към супата. Прибавете и виното и ситно нарязания магданоз. Варете още няколко минути. По желание подправете с пресен лимонов сок.
az-jenata.bg
Четете още: 7 часа сън, кафе и... Тайната на дългата младост