IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 21°
Живот
10:42 | 5 ноември 2016
Обновен: 15:35 | 2 октомври 2024

Бионсе разгневи фенове на кънтрито

Участието на певицата беше голямата изненада на церемонията за 50-ите годишни награди на Асоциацията за кънтри музика

По материала работи: Слав Велев
Бионсе разгневи фенове на кънтрито

Голямата изненада на церемонията за 50-ите годишни награди на Асоциацията за кънтри музика тази седмица беше суперзвездата Бионсе. Тя изпълни парчето си в стил кънтри "Daddy Lessons" съвместно с "Дикси чикс".
 

За едни участието на изпълнителката на церемонията беше взривяващо. За други присъствието на певицата не бе правилно. В резултат промоклипът на Бионсе бе свален от сайта на събитието заради коментарите.
 

Макар Бионсе да е обожавана от милиони фенове, една реакция бързо набра скорост. Зрителите писаха в Туитър, изразявайки недоволството си от певицата. Някои от негативните коментари визираха либералните възгледи на звездата, други, че няма позиции в кънтри музиката, а трети бяха откровено расистки.
 

По повод премахнатото видео организаторите излязоха с изявление, в което подчертаха, че е свален петсекунден промоклип, а кадрите с изпълнението на Бионсе и "Дикси чикс" продължават да се разпространяват в техните канали.
 

В изявлението се казва още, че "удивителното изпълнение" е било кулминацията на вечерта, отбелязва "Дарик".


Четете още:
Наградите на MTV: Бионсе грабна най-много статуетки

Бионсе: Самоувереността е най-привлекателното качество на една жена!
 

Коментари

Новини Варна