IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Живот
16:35 | 28 юли 2016
Обновен: 20:27 | 28 септември 2024

Бащата на Хийт Леджър проговори за смъртта на сина си

Той отрича да е бил наркоман

По материала работи: Пламен Янков
Бащата на Хийт Леджър проговори за смъртта на сина си

Бащата на трагично загиналия актьор Хийт Леджър проговори за първи път след смъртта на сина си.

 

Леджър беше открит мъртъв в апартамента си в Манхатън през 2008 година, след което се оказа, че е починал от свръхдоза. Ким Леджър разкри, че сестрата на актьора го е предупреждавала да не смесва лекарствата, които се оказаха смъртоносен коктейл, който го уби, пише Vesti.bg.

 

Кейт е знаела за предписаните медикаменти, заради което се е притеснявала. Според доклада на токсикологията смъртоносният коктейл включва оксикодон, хидрокодон, диазепам, темазепам, алпразолам и доксиламин. В комбинация са били смъртоносни.

 

Ким е категоричен, че в днешно време върху младите се оказва голям натиск. Според него те са подтиквани да продължават все по-напред, докато в един момент не издържат.

 

„Той беше млад човек, който трябваше постоянно да пътува за работа. Още когато беше на две години, почти не спеше. Опитваше се да работи, да пътува и всичко това да направи за много кратко време“, разказва бащата на Хийт Леджър.

 

Той обаче отрича някой твърдения, че Хийт е бил наркоман. Според него просто е направил грешка да смеси погрешни лекарства.

 

Нова тв

Коментари

Новини Варна