Варна
fallback
Живот
05:24 | 20 август 2014
Обновен: 00:39 | 20 октомври 2024

Гришо се поля с лед. Номинира Маша!

Гришо се поля с лед. Номинира Маша!

По материала работи: Златина Добрева

Григор Димитров отговори на предизвикателството Ice Bucket Challenge – поливане с кофа ледена вода, което има за цел да популяризира болестта AЛС и да събере средства за борбата с нея.Амиотрофична латерална склероза (АЛС), понякога наричана болест на Лу Гериг, болест на Шарко или болест на моторните неврони, е прогресивна, почти неотменно фатална болест.Всеки, който се включи в предизвикателството, трябва да излее кофа с ледена вода върху главата си. След това смелчагата предизвиква други хора, които до 24 часа трябва да се включат и на свой ред да усетят ледената вода върху себе си.Именно такова предизвикателство получи и Григор Димитров. То бе отправено от физиотерапевта и кондиционен треньор Рори Кордиал, който помага в подготовката на Гришо.Първата ракета реагира и отговори на предизвикателството. Той директно в морето се подложи на ледената баня. И номинира... Мария Шарапова! Заедно с нея още Крис Кермоуд и Дарън Кейхил. Очакваме отговорa им!

В инициативата преди броени часове се включи и певицата Никол Шерцингер. Тя номинира The-Dream, Tricky Stewart и Kiesza.

Стилиян Петров се превърна в поредния спортист, включил се в предизвикателството „Ледена кофа“.Стан се престраши и както още много ВИП-личности по целия свят, се заля с кофа леденостудена вода, а видеото от изпълнението си публикува в Instagram.Освен това Стилиян предизвика Мартин Петров, Джон Тери и Фабиан Делф да се включат, информира gong. Тери вече го направи и също се поля с кофа вода, след което пък номинира Франк Лампард, Джон Оби Микел и Рафа Бенитес.Мартин Петров пък направи любопитен коментар под видеото на Стилиян. „Няма начин“, написа Мартин, а Стан му отговори: „24 часа“.

Автор на статията:
Златина Добрева
0 коментара
fallback
fallback