IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
12:15 | 15 август 2014
Обновен: 20:37 | 14 октомври 2024

Звездата от ”Такси” влезе в болница

Звездата от ”Такси” влезе в болница

По материала работи: Слав Велев
Звездата от ”Такси” влезе в болница

Акторът Сами Насери, известен с ролята си във филма “Такси”, се е почувствал зле след ареста му от полицията, която пристигнала на мястото на спречкване, в което е участвал и самият той. Френските медии съобщават, че в момента актьорът се намира в болница, предаде FBR.bg.

"Имайки предвид състоянието му, не можехме да го арестуваме и да го сложим в килия", съобщиха от полицията. Няма информация за това, в какво състояние всъщност е актьорът и какво е довело до транспортирането му до болнично заведение.

Преди известно време актьорът беше арестуван за друг побой, станал пред очите на една от бившите му приятелки. Този арест е вече трети за френския актьор. Неговите фенове са спрели да броят подобните инциденти, в които участва, познавайки характера на звездата.

През 2009 г. Насери беше осъден на 16 месеца лишаване от свобода заради нападение с нож. През 2011 той беше арестуван за непристойно поведение по време на фестивала в Кан: пияният актьор се съблякъл гол в едно кафене, след което оказал съпротива на пристигналите на мястото полицаи. Миналото лято Насери предизвика бой в един от нощните клубове в Париж.

Коментари

Новини Варна