Варна
fallback
Живот
16:03 | 8 август 2014
Обновен: 23:08 | 19 октомври 2024

"Теория за големия взрив" гони "Приятели" по рейтинг

"Теория за големия взрив" гони "Приятели" по рейтинг

По материала работи: Деян Михайлов

Рейтингът на супер якия и интересен сериал "Теория за големия взрив" вече настига този на култовия "Приятели", съобщават световните медии. Сериалът се гледа от почти 20 милиона зрители всяка седмица, а "Приятели" през 2012 година имаше 25 милиона зрители.

Кейли Куоко, Джим Парсънс и Джони Галеки, които играят в "Теория за големия взрив" вече ще получават по 1 милион долара за всеки епизод от 8-ми, 9-ти и 10-ти сезон на сериала. Досега те се подписваха срещу 350 000 долара за един епизод.

Благодарение на наградите си "Еми" Джим Парсънс, който играе Шелдън Купър, получава допълнителни стимули. Кейли Куоко, в ролята на Пени, и Джони Галеки, който играе Ленърд Хофстетър, също получават бонуси. С новите си договори актьорите ще получат по 100 милиона долара за три години, ако снимките на сериала продължат.

Поддържащите актьори Саймън Хелберг, в ролята на Хауърд Уолоиц, и Кунал Найиар, (на Раджеш Кутрапали), също са подписали нови договори, според които ще получават 80% от заплатата на Парсънс, Галеки и Куоко. Мелиса Рауш, в ролята на Бернадет, и Майъм Биалик, която играе Ейми Фара Фауър, ще получават по 60 000 долара на сезон, които ще нараснат до 100 000 долара за десетия сезон на сериала.

Автор на статията:
Деян Михайлов
0 коментара
fallback
fallback