IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:35 | 13 юли 2015
Обновен: 22:50 | 25 август 2024

Мила Кунис пази бебето си с пистолет

„Мога да го взема със завързани очи и после пак да го прибера на мястото му“

По материала работи: Деян Михайлов
Мила Кунис пази бебето си с пистолет

Мила Кунис и Аштън Кътчър имат милиони долари, с които могат да си купят най-скъпите бодигардове и охранителни системи. Пресните родители на малката Уайът обаче са взели допълнителни мерки за сигурността си, като са се сдобили и с пистолет, скрит на специално място в дома им.

Актрисата сама призна за оръжието като подчерта, че дори след като момиченцето ѝ порасне, няма да я научи да го ползва.
„Имаме пистолет у дома. Но бих ли го дала на дъщеря си, когато стане на 15? Не. Аз мога да взема пистолета със завързани очи и после пак да го прибера на мястото му.
Детето ми не трябва да бъде тренирано, колкото сме ние, нито искам да узнава за наличието на оръжие в дома ни. Но аз уважавам оръжията. Съпругът ми е израснал в Айова и идва от семейство на ловци. Той е боравил с пушки през целия си живот“, сподели Мила.
Кунис има всички причини да се тревожи за сигурността си, тъй като си има личен преследвач, който я следеше през 2011, а по-рано тази година стана ясно, че е избягал от психиатричната клиника, в която бе заключен.
„Вероятно нямаше да имам оръжие, ако нямах преследвачи и други хора, които постоянно се опитват да влязат неканени в дома ми“, призна звездата пред сп. The Daily Telegraph.

Коментари

Новини Варна