IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
14:20 | 30 септември 2024
Обновен: 16:22 | 30 септември 2024

Пьотър Чайковски и Леонардо да Винчи завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през октомври

Не пропускайте интригуващите филмови сюжети и биографични истории - всеки уикенд от 19:30 и 22:00 часа

По материала работи: Слав Велев
Пьотър Чайковски и Леонардо да Винчи завладяват ефира на Bulgaria ON AIR през октомври

Още премиерни за българския ефир заглавия очакват зрителите на Bulgaria ON AIR през месец октомври. Бурни връзки, трудности, разочарования, любов и мечти – всичко това и още предстои да се излъчи през уикендите от месеца в 19:30 часа и 22:00 часа.

На 5 октомври времето за кино ще започне в 22:00 часа с бурната връзка между Пьотр Чайковски, най-известния руски композитор на всички времена, разказана в драматичния и биографичен филм „Съпругата на Чайковски“. Заглавието е четвъртият по ред филм на руския режисьор Кирил Серебренников и третият негов, приветстван радушно в официалната селекция на Кан. В неделя от 19:30 часа Bulgaria ON AIR ще излъчи историята на девет жени в плен на връзките, които ги определят и поддържат и как те се справят с трудностите и разочарованията на живота – представени в драмата „Девет живота“. Веднага след него от 22:00 часа един мъж ще си мечтае за новата приятелка на най-добрия си приятел и ще бъде готов да захвърли всичко, за да изпълни най-дивите си мечти – във филма „Влюбен в жена си“. Една от главните роли в комедията е изиграна от прочутия актьор Жерар Депардийо.

„АЗ, ЛЕОНАРДО“ е завладяващо пътешествие в историята и времето, разкриващо мистериите зад най-големия гений, който света някога е познавал. В събота, 12 октомври, от 22:00 часа зрителите ще могат да научат всичко за Леонардо да Винчи - блестяща фигура на Ренесанса, изпреварил времето си и повлиял на всеки клон на познанието. Биографичният филм е в чест на 500-годишнината от неговата смърт и един различен поглед, далеч от стереотипите, с които Леонардо обикновено се описва. На 13 октомври, неделя, от 19:30 часа драматичната комедия „Децата на другите” ще разкаже историята на 40-годишната Рейчъл, която няма деца и силно обича своя живот, но привързаността ѝ към 4-годишната Лейла ще крие рискове. „Великият Париж“ е бизнес комедията, която ефирът ще излъчи в 22:00 часа, където 40-годишният Фредерик Бартел, предприемач, разведен, с един син и с малък бизнес в парфюмерията и козметиката, ще се изправи пред неочаквани посетители в офиса. С критично чувство за хумор комедията разкрива двете лица на Париж.

Не пропускайте времето за кино с ефира на Bulgaria ON AIR – всяка събота от 22:00 часа и неделя от 19:30 часа и 22:00 часа.


 

Новини Варна