IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
10:15 | 6 септември 2024
Обновен: 07:47 | 15 септември 2024

Избират най-достойната българка във Варна на връх Деня на Съединението

Морската столица е домакин на националния конкурс за красота Мис Глоуб България 2024

По материала работи: Слав Велев
Избират най-достойната българка във Варна на връх Деня на Съединението

Варна ще бъде домакин на националния конкурс за красота Мис Глоуб България 2024, който е част от световния формат Miss Globe.  Освен с красотата на жените, морската ни столица е предпочитана дестинация не само през летния сезон. Затова организаторите на събитието избраха именно Варна. След няколко регионални кастинги, лицензиантът за България и Русия  - Цвети Разложка и модният продуцент Меги Савова пристигат утре за да изберат представителката на родината ни на престижния световен формат. До тях в журито ще седнат  PR експертът на Варна и организатор на събития -Десислав Димитров, “Мисис България” Мариана Маринова както и Мира Матеева - собственик на VIP fashion group и организатор на “Мис Варна” и “Фестивал на модата и красотата”.

Финалистките в конкурса ще дефилират в три тура. В първият кръг те ще представят колекция дрехи а автентични български шевици. Във второто си представяне красавиците ще представят нова колекция бански, а на финала ще бъдат облечени в стилни вечерни рокли на дизайнерската Ани Николян. Събитието ще се проведе днес вечерта, малко преди полунощ. 

Коментари

Новини Варна