Варна 17°
fallback
Живот
08:45 | 11 юли 2024
Обновен: 12:46 | 19 септември 2024

Още една легенда си отиде: Бенджи Грегъри от „Алф“ почина на 46 години

Предполага се, че е умрял от топлинен удар в колата си

По материала работи: Слав Велев

Бенджи Грегъри, звезда от ситкома от 80-те години „ Алф “, почина на 46.

Сестра му, Ребека Херцберг-Пфафингер, каза на New York Times, че Грегъри и служебното му куче са намерени мъртви в колата му на 13 юни на паркинг на банка в Пеория, Аризона. Херцберг-Пфафингер също обяви новината в публикация във Facebook в сряда, казвайки, че семейството вярва, че Грегъри е заспал и „умрял от топлинен удар в превозно средство“. Тя каза пред NYT, че официалната причина за смъртта все още не е установена.

Грегъри играе Брайън Танер, най-малкото дете в семейство Танер, в „Алф“, който проследява извънземно, живеещо със семейство от предградията. Въпреки че е най-известната му и прославена работа, Грегъри също направи няколко гостувания в различни телевизионни предавания през 1980-те и началото на 1990-те, включително „The A-Team,” „TJ Hooker,” „Fantasy Island” и „The Twilight Zone”.

Но телевизионният му пост не се ограничаваше само до физическа работа. Той също така дава гласа си на различни герои в анимационни сериали, особено „Фантастичният Макс“, в който озвучава героя Бен. Грегъри също се появи като себе си в телевизионния сериал на PSAs „The More You Know“, сериала за детски игри „I'm Telling!“ и епизод от „Fun House“.

След ранната си кариера в актьорството, Грегъри се отдръпна от Холивуд и преследва други интереси, включително служба в американския флот. Той се записва през 2003 г. и се дипломира, за да стане аерограф, специализирайки метеорология и океанография. Той използва своя опит, за да предостави прогнози и предупреждения за безопасността на въздухоплаването и мореплаването.

Автор на статията:
Слав Велев
Бенджи Грегъри Алф почина тъжна вест легенда Брайън Танер Брайън
0 коментара
fallback
fallback