Варна 25°
fallback
Живот
15:00 | 1 юни 2024
Обновен: 16:31 | 28 септември 2024

Милица Божинова с нова песен от Варна (ВИДЕО)

Музиката на “Къде живеят чудесата” е композирана от Доно Цветков

По материала работи: Слав Велев

Снимка: фондация „Откритие“

Първи юни избраха за официална премиера на видеото на детската песен “Къде живеят чудесата” в изпълнение на Милица Божинова. Продуцент на проекта е фондация “Откритие”. Клипът към песента е изцяло заснет във Варна. Режисьор е Нася Атанасова, оператори са Лазар Еленков и Евтим Христов, а видео монтажа е на Найден Неделчев.

Клипа е заснет в бутиковия хотел “Империя” в историческия център на Варна и любимия на всички детски кът в морската градина.

Нелеката задача да организира снимките бе възложена на Десислав Димитров - Desso, който успя да убеди прекрасната Милица Божинова да се качи на скоростна детска въртележка.

На певицата леко ѝ прилошало, но след това снимките продължили по план. Песента “Къде живеят чудесата” е композирана от Доно Цветков, аранжирана от Петър Песев и е по стихове на Райна Пенева. Нашият екип желае милиони гледания и хиляди положителни отзиви.

Автор на статията:
Слав Велев
доно цветков нова песен Милица тоника нова песен Милица Тоника Варна 1 юни видео клип видео клип нова песен милица Милица Божинова Къде живеят чудесата Лазар Еленков и Евтим Христов Найден Неделчев фондация Откритие
2 коментара
fallback
fallback