IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 25°
Живот
15:00 | 1 юни 2024
Обновен: 01:58 | 28 септември 2024

Милица Божинова с нова песен от Варна (ВИДЕО)

Музиката на “Къде живеят чудесата” е композирана от Доно Цветков

По материала работи: Слав Велев
Милица Божинова с нова песен от Варна (ВИДЕО)

Снимка: фондация „Откритие“

Първи юни избраха за официална премиера на видеото на детската песен “Къде живеят чудесата” в изпълнение на Милица Божинова. Продуцент на проекта е фондация “Откритие”. Клипът към песента е изцяло заснет във Варна. Режисьор е Нася Атанасова, оператори са Лазар Еленков и Евтим Христов, а видео монтажа е на Найден Неделчев.

Клипа е заснет в бутиковия хотел “Империя” в историческия център на Варна и любимия на всички детски кът в морската градина.

Нелеката задача да организира снимките бе възложена на Десислав Димитров - Desso, който успя да убеди прекрасната Милица Божинова да се качи на скоростна детска въртележка.

На певицата леко ѝ прилошало, но след това снимките продължили по план. Песента “Къде живеят чудесата” е композирана от Доно Цветков, аранжирана от Петър Песев и е по стихове на Райна Пенева. Нашият екип желае милиони гледания и хиляди положителни отзиви.

Коментари

Бранимир ( преди 3 месеца )
Тая не се усеща че удари дъното. Давай бабо "Зайченцето бяло" и напред към звездите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
IVAN1 ( преди 3 месеца )
В днешно време е трудно да се намери сериозен заем предвид няколкото измами, свързани с реклами в интернет. Но случайно попаднах на г-н DIDIER DELAFONTAINE, който ми помогна много при получаването на заем от 38 000 евро. Признавам, че в началото не бях склонен към това предложение, но в крайна сметка реших, че той е наистина сериозен и добродушен. . Силно препоръчвам да се свържете с него, ако имате нужда от заем, той може да бъде намерен на: didierdf93 @gmail.com
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
rate down comment 0 rate up comment 0
Новини Варна