IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
14:29 | 12 май 2015
Обновен: 07:49 | 22 октомври 2024

Британките най-красиви в понеделник сутрин

Жените на Острова не се харесват в четвъртък следобед

По материала работи: Златина Добрева
Британките най-красиви в понеделник сутрин

Жените смятат, че изглеждат най-зле в службата в четвъртък в 16.05 ч., пише в. "Дейли експрес", позовавайки се на резултатите от проучване, направено във Великобритания сред 1000 участнички.

Допитването разкрива също, че дамите се чувстват най-привлекателни в понеделник в 10.06 ч., пише dnes.bg. На сутринта от първия ден от работната седмица дамите се явяват в службата отпочинали и с подбрани дрехи. Смятайки, че по това време са най-красиви, служителките са най-склонни да се обличат така, че да впечатлят колегите.

С напредването на работната седмица обаче дамите започват да правят повече компромиси с външността и облеклото си. В четвъртък следобед те губят увереност в красотата, демонстрирана в началото на седмицата, тъй като след четири работни дни вече не са толкова загрижени за външния си вид.

Изследването посочва още, че много жени се записват за разкрасителни и подмладяващи процедури в... събота, защото нежният пол иска да изглежда добре за началото на работната седмица.

Коментари

Новини Варна