IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
13:10 | 21 март 2015
Обновен: 18:30 | 7 септември 2024

Преместиха Боби Кристина в рехабилитационен център

Здравословното състояние на дъщерята на Уитни е без промяна

По материала работи: Златина Добрева
Преместиха Боби Кристина в рехабилитационен център

Единствената дъщеря на прочутата американска певица Уитни Хюстън, 22-годишната Боби Кристина Браун, която почти два месеца се намира в състояние на медикаментозна кома, е прехвърлена от болницата в Атланта, щата Джорджия, в разположен недалеч рехабилитационен център. Това съобщиха световните информационни агенции, като се позоваха на телевизионните компании Си Ен Ен и Ен Би Си.
Според Си Ен Ен това не означава, че здравословното състояние на момичето се е подобрило. Просто рехабилитационният център е по-добре приспособен за продължителни грижи за пациентите, които дълго време са в кома.
22-годишната дъщеря на певците Боби Браун и Уитни Хюстън Боби Кристина беше открита на 31 януари от Ник Гордън и от семеен приятел в безсъзнание във ваната в дома си в предградието на Атланта - Розуел. Тя беше откарана в болница, след като Гордън се опитал да я съживи със сърдечен масаж. В болницата тя беше поставена на командно дишане и в изкуствена кома заради диагностициран оток на мозъка.
Трагедията с Боби Кристина се разигра броени дни преди на 11 февруари да се навършат 3 години от кончината на Уитни Хюстън, която беше намерена безжизнена във вана в хотел в Бевърли хилс, щата Калифорния. Тогава лекари установиха, че употребата на кокаин и сърдечно заболяване са причинили смъртта на 48-годишната певица.
Покойната Уитни Хюстън е завещала цялото имущество на единствената си дъщеря, която го е получила с навършването на 21-годишна възраст.
В началото на февруари се заговори, че животоподдържащите системи на Боби Кристина Браун могат да бъдат изключени. По-късно обаче самият Боби Браун опроверга тази информация, припомня БТА. Дори имаше признаци, че състоянието на дъщерята на Уитни Хюстън се подобрява. Лекарите се опитаха да извадят от медицинската кома Боби Кристина Браун, но след като тя започна да получава спазми се отказаха от тази идея и отново я поставиха в кома.

Коментари

Новини Варна