IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
14:02 | 16 март 2015
Обновен: 08:08 | 7 септември 2024

Принц Уилям и Кейт тайно си търсят прислужница

Предишната ги напуснала само след 5 месеца

По материала работи: Лиляна Трънкова
Принц Уилям и Кейт тайно си търсят прислужница

Принц Уилям и неговата съпруга Кейт Мидълтън се опитват тайно да си наемат домашна прислужница чрез интернет, съобщи The Daily Telegraph. Обявата е публикувана на специализирания сайт The Lady jobs.Изданието отбелязва, че кралското семейство се замислило за слугинята, след като ги напуснала след 5-месечна служба 34-годишната Еми Ууд.

В обявата е казано, че търсената жена ще работи в голяма къща в Норфолк. The Daily Telegraph твърди, че става дума за извънградската резиденция Енмър Хил, намираща се в село Енмър.

На бъдещата прислужница й предстои да поддържа чистота в къщата, да се занимава с пране и гладене на дрехи. Тя също така трябва да пазарува продукти, понякога да готви и да се грижи за деца и кучета. „Спазването на конфиденциалност и лоялност от страна на домашната работничка имат за нас първостепенно значение” – се казва в обявата.

Графикът подсказва петдневна работна седмица. При това не се изключва, че понякога прислужницата ще закъснява или ще работи и в почивните дни. Ще й бъде предоставено жилище, но заплатата не се уточнява.

Кралската резиденция Енмър Хил е построена през ХVІІІ век. През 2013 г. британските вестници съобщиха, че Елизабет ІІ е предала дома на херцог Кембриджки и жена му. Не е известно дали принц Уилям и Кейт Мидълтън живеят постоянно в Енмър Хил.

Коментари

Новини Варна