Варна 16°
fallback
Живот
08:29 | 7 януари 2015
Обновен: 09:29 | 23 октомври 2024

Безплатни лекции в Beehive Co-working Space Varna до края на януари

Всички събития на Beehive Co-working Space можете да следите на http://beehive.bg/, както и на фейсбук-страницата https://www.facebook.com/beehive.varna?fref=ts, където можете да потвърдите присъствието си.

По материала работи: manager

16.01.2015г., 19:00ч.- Лекция на тема: “Техники за подобряване на паметта”. Ще се запознаете с науката Мнемоника и възможностите, които тя дава, за да запомните всичката информация, от която имате нужда. Благодарение на нея можете да ускорите процеса на учене, да увеличите разбирането на поетата информация и това да ви доставя удоволствие. Лектор е Веселина Томова. Лекцията е безплатна.

23.01.2015г., 19:00ч., Светлозар Нейков ще ви запознае с “Краудфъндинг за стартиращи бизнеси и организации”. Лекцията ще включва примери от цял свят, за стартъпи, възможностите в  България, от къде да започнем, как да реализираме идеята си, имаме ли нужда от хора, имаме ли нужда от пари, имаме ли нужда от разработен план, как да ги намерим- чрез стартъп, бизнес ангели, фейсбук, crowdfunding, crowdsourcing, общини, НПО, фирми и други организации. Лекцията е безплатна.

31.01.2015г., /събота/, 14:00ч. Марица Гърдева ще представи лекцията: “Проектен ПР”. Основните акценти в презентацията са: Изисквания на ЕС за Публичност на проектите – достатъчен ли е задължителният минимум?; Проектен ПР – прилики и разлики с търговския ПР; Начини за привличане на публики и основни грешки при промотирането на проекти; Общуване с медиите по време на проекта и след приключването му. Марица Гърдева  е регионален координатор на Асоциацията на специалистите по комуникация в общините (АСКО) за Варна, Добрич, Бургас и Шумен. Лекцията е безплатна.

 

Автор на статията:
manager
0 коментара
fallback
fallback