Варна 20°
fallback
Живот
14:49 | 28 декември 2014
Обновен: 13:24 | 23 октомври 2024

Хороскопите за 2015 предвиждат спокойствие и благополучие

България през 2015 ще започне да се съвзема от политическата криза. Ще бъде намерен изход, като в основата на решаването, ще стои жена.

По материала работи: manager

2015 година ни носи щастливи моменти на спокойствие и благополучие, за разлика от предишната година, която не беше толкова добронамерена. Хороскопът  за 2015 г., в зависимост от разположението на звездите, обещава  духовно равновесие и благоприятни новини, твърди zdravni.com. 

Годината носи положителен  характер. Този факт излиза наяве чрез проследяване на положителни признаци на променящите се аспекти на планетите и тяхната позиция по отношение една  към друга. Различни зодиакални хороскопи за 2015 подчертават общата тенденция към стабилизиране и  подобрение.

Първо, преминаване на Сатурн в зодиакален знак Стрелец в самия край на 2014 г. ще окаже силно влияние. Още през януари на 2015 г. всички хора на планетата ще бъде в състояние да усетят разликата. Много от политическите проблеми и икономическите въпроси ще бъдат разглеждани по различен начин. През цялата година можем да очакваме нови законодателни разпоредби, които ще позволят на структурните иновации да навлязат в учебните заведения. Отделно от образованието, промени ще започнат по отношение  на безвизово влизане, а други държави, напротив, ще затворят границите си, поради военни конфликти или вирусни заболявания Следва да се отбележи, обаче, че тази промяна ще бъде започната през 2015 г., но основните събития ще се развиват през следващите години.

Второ, напрежението между Плутон и Уран, ще се облекчи. Това напрежение  донесе много конфликти, които са доста  упорити и бушуваха между 2012-2014 . Можем спокойно да кажем, че много процеси, които засягат Европа, Украйна, Египет, Сирия и редица африкански страни ще започнат  да се връщат към старата си система и ще поддържат обичайния си политически курс. Нека се надяваме, че промените в горепосочените страни ще бъдат  по-скоро с положителен характер. Краят на напрежението между планетите ще отбележи края на цяла епоха.

Следва да се отбележим, че нововъведения през 2015 г. могат да преобразят нашия живот, подобен на изобретяването на интернет или мобилните телефони. Напредъкът в областта на високите технологии ще даде възможност да се влияе върху политиката и това  ще бъде един от най-важните фактори в бъдещото формиране на нашето общество.

Трето, през първата половина на 2015 г. ще има хармоничен аспект между Юпитер и Уран. Това може да има неочакван ефект върху развитието на интернет технологиите и безжичните връзки, както и гореспоменатите нововъведения, които ще бъдат представени само от ключовите играчи на високотехнологичен пазар. Юпитер е планетата на разширяването и поради своето влияние ще забележите, че технологиите са станали достъпни и на разположение практически на всички. Също така, през 2015 г. човечеството може да направи значителен напредък в космическата индустрия: например, през първата половина на 2015 г. може да има някаква "новина" от космическия кораб изпратен в космоса. Получените данни могат да променят фундаментално нашата интерпретация на това как работи Вселената, как е устроен живота на земята и дали има живот на други планети.

На четвърто място, през август на 2015 г. ще станем свидетели на прехода на Юпитер в зодия Дева. Това  ще се отрази положително върху икономическия растеж; икономиката бързо ще се стабилизира и пазарите бързо ще  се възстановяват от загубите, понесени през предходните години. Друго добро обещание за 2015 г. е повишеното внимание към проблемите на екологията, опазването на околната среда, здравословните хранителни навици и здравословен начин на живот. Здравето на хората ще застане във фокуса на вниманието. Можем да очакваме мащабни мерки, предприети за подобряване на здравето на цели нации. Неконвенционалната медицина и сферите, свързани с нея, ще бъдат от особена важност.

Като цяло може да се каже за 2015 г. че политическа и икономическа ситуация в света ще бъде лишена от сътресения и конфликти. През летните месеци, когато положителни събития ще започнат да засенчат негативните, хора от много страни, най-накрая ще могат да въздъхнат с облекчение и да възстановят вярата  в бъдещето.

Събитията, които 2015 година ни носи ще се окажат незабравими! Невероятни събития ни чакат- ние просто трябва да бъдем достатъчно търпеливи, за да ги изживеем истински. 

България през 2015 ще започне да се съвзема от политическата криза. Ще бъде намерен изход,  като в основата на решаването, ще стои жена. За разлика от 2014 година, 2015 ще бъде по-балансирана и не толкова раздирана от противоречия. Ще бъдат взети заеми, които ще повишат жизнения стандарт на българина. Ще има увеличение на пенсии и заплати.

Времето няма да поднесе такива изненади, както през 2014. Хората ще усетят полъха на щастието през 2015 година.

Автор на статията:
manager
0 коментара
fallback
fallback