Варна 11°
fallback
Живот
21:09 | 12 декември 2014
Обновен: 19:29 | 23 октомври 2024

Режисьорът на „Междузвездни войни” разкри имената на новите герои

Тийзърът на филма „Междузвездни войни: Силата се пробужда” се появи в мрежата на 28 ноември.

По материала работи: manager

Режисьорът на седмия епизод на киносагата „Междузвездни войни”  Джей Джей Ейбрамс съобщи имената на някои от новите герои, появили се в тийзъра на филма, пред Entertainment Weekly. Премиерата ще се състои на 18 декември 2015 година. 

 

Кълбовидният робот се нарича BB-8 и всъщност не е друга версия на дроида R2-D2, който е постоянен герой на шестте части на „Междузвездни войни”.  

 

Човекът с черното наметало и качулката, който изважда светлинния си меч, е записан в сценария като Кайло Рен, но името на актьор все още не е разкрито. Името на жената е Рей, а ролята е изиграна от британската актриса Дейзи Ридли. Чернокожият герой се казва Фин и е изигран от актьора Джон Бойега. Пилотът на кораба X-Wing носи името По Демерон.

 

Тийзърът на филма „Междузвездни войни: Силата се пробужда” се появи в мрежата на 28 ноември. Видеото с продължителност минута и половина стана най-популярният тийзър към филм в цялата история на киното. Само през първия уикенд след публикуването му то събра над 50 милиона гледания в YouTube.

 

Известно е, че действието в седмия епизод на киноепопеята ще се развива около 30 години след „Завръщането на джедая”. В новия филм на екрана ще се върнат Люк Скайуокър, Хан Соло, принцеса Лея и Чубака.

 

Entertainment Weekly, ФБР.bg

Автор на статията:
manager
0 коментара