IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
15:28 | 4 декември 2014
Обновен: 17:40 | 21 октомври 2024

Очаква ни мързелива, емоционална и любовно-агресивна 2015 година

За 2015 г. Астролозите обещават, че според разположението на звездите ще се наслаждаваме на духовно равновесие и благоприятни новини.

По материала работи: manager
Очаква ни мързелива, емоционална и любовно-агресивна 2015 година

Годината ще е рай за мързеливите, защото според звездите през 2015 г. е желателно да се откажете от усилената работа. Не уточняват дали става въпрос за  извънредния труд или за предварително планираните дейности. Ясно е само, че като цяло, не трябва да правите бизнес, който е резултат от ситуативно възникнала възможност, защото това може да навреди на всички планове и да  развали доброто  настроението както на  вас, така  и на вашите близки. Това е уникална възможност за любителите на излежаването, да оправдаят мързела си. Да му мислят "вечните работници" като Телец, Козирог и Лъв.

Има едно малко противоречие между твърдението, че 2015 година не е много подходяща за правене на пари и сключване на сделки и твърдението на астролозите, че е благоприятна за  покупки и подаръци за любимите хора. Но за това да  мислят Дева, Риби и Овен, защото на тях им се пада да правят подаръци през годината.

Хороскопът за 2015 г. е  изключително благоприятен  за добра почивка.  Почивайте както си изберете! Годината става за почивка на цялото семейство, за излети, както и за нови, интересни познанства, които обещават вълнуващи преживявания.

Във връзка с предстоящите през 2015 година местни избори, астролозите ни информират, че важните решения са взети отдавна и ще бъдат доведени до край, за да настъпят времена  за забавления. Ако започвате да се изнервяте от това твърдение, не се притеснявайте да изразите емоциите си и имайте предвид, че според годишния хороскоп “не трябва да сте твърде резервирани и неемоционални през тази година, тъй като много хора ще покажат признаци на внимание,  и е необходимо да се реагира адекватно, като в противен случай вашето поведение може да бъде оценено като разсеяност и ще  доведе до многобройни оплаквания, с всичк

и последствия от това.” Добър пример за поведение в тази посока е Тити Папазов. 

Астролозите настояват по-специално на тази прогноза  да обърнат  внимание Стрелец, Близнаци и Водолей.

През 2015 ще трябва да си следите и помните сънищата. Внимавайте не трябва безгрижно да  ги отхвърляте и да  мислите, че те няма да се отразят на живота ви. Много е възможно  хората,  идващи в сънищата ви, да помогнат  за решаването на много проблеми, да ви дадат съвети или предупреждения за бъдещи бедствия, като по този начин може  да  избегнете големи неприятности. Върху тази прогноза си струва да обърнат внимание Рак, Везни и Скорпион.

 

В любовната сфера хороскопът за 2015 г. е доста агресивен (в буквалния смисъл на думата). Много представители на Зодиака  ще започват връзките с  грубост  и голям брой  претенции . Необходимо е да  се отнасяте

 с голямо внимание и толерантност, за да избегнете конфликтните ситуации. Говорете само по същество  защото в противен случай можете да се сблъскате със силна съпротива и агресия. Явно най-любовно агресивни са представителите на Скорпион, Водолей, Телец и Везни, защото предупреждението засяга предимно тях.

 

 

Риби, Рак, Лъв и Козирог, ще могат спокойно да си гушкат любимия човек,  при условие че поемат инициативата, а любимият  човек ще им подари чувствени удоволствия  като покаже отлични умения в секса.

 

 

 

 

И все пак, макар и мързелива, емоционална, предсказана в сънища и любовно-агресивна, като цяло 2015 година ще ни донесе щастливи моменти на спокойствие и благополучие, за разлика от предишната година, която не беше толкова добронамерена.

 

 

Коментари

Новини Варна