Варна
fallback
Живот
10:45 | 1 декември 2014
Обновен: 23:33 | 23 октомври 2024

Любовен хороскоп за 1-7 декември 2014

Декември ще бъде романтичен

По материала работи: Лиляна Трънкова

Декември започва повече от романтично. Звездната карта показва, че за всеки зодиакален знак има щастливи звезди в сектора на любовта. Вижте повече в следващите редове.

Овен

Обвързаните Овни ще бъдат повече от щастливи с половинката си. Декември започва вълнуващо за тях и половинката им, с която ще бъдат в пълна хармония. Но повод за радост ще имат и тези от вас, които търсят нова любов. След четвъртък до 12 декември ще имате възможност да срещнете нова любов. Имате повече от месец, за да бъдете по-активни в социалните контакти.

Телец

Ако до вас, уважаеми Телци, има любим човек, ще се чувствате така, сякаш сте изградили стабилни взаимоотношения с партньора. В първата седмица на декември може да очаквате положителни новини, свързани с финанси. За тези от вас, които търсят любовта е добре, ако все пак открият обект на тяхното желание, да действат!

Близнаци

Планетата Венера ще продължи да оказва влияние върху вашия зодиакален знак през тази седмица, което е подходящ момент да изгладите разногласията с партньора. Пълната Луна в събота ще донесе много положително влияние в любовния живот на самотните Близнаци.

Рак

Ще се почувствате по-мотивирани в любовта. Марс ще окаже влияние на вашите взаимоотношения с любимия човек и до началото на месец януари 2015 година романтиката и вниманието един към друг ще бъдат наистина силни. Периодът е подходящ за повече експерименти, що се отнася до вашия сексуален живот. Не се страхувайте да споделите вашите фантазии.

Лъв

Венера ще добави повече романтика и в любовния живот на Лъвовете. Не забравяйте да се възползвате максимално от това. Ако нямате половинка до себе си, периодът е подходящ за нови познанства.

Дева

Сериозен прогрес в любовния живот на Девите ще настъпи още в началото на месеца. Ще се наложи да бъдете упорити, ако искате да разрешите някакъв сложен казус между вас и партньора. За необвързаните е препоръчително да увеличат социалните контакти. Възможно е да получите покана за среща и тя да ви изненада приятно.

Везни

Положителни новини и за Везните. Ще имате голям напредък в любовен план. Това допълнително ще ви мотивира да преследвате удоволствията на живота и дори може да се превърне във ваш основен приоритет. За някои от вас предстои и приключение, но не какво да е, а романтично.

Скорпион

Обвързаните Скорпиони започват със страст и силно привличане последния месец на годината. Използвайте своите качества и излъчване, за да впечатлите любимия човек, но не забравяйте да запазите малко и от вашата тайнственост.

Стрелец

До 10 декември необвързаните Стрелци ще привлекат като магнит към себе си нова любов. Позицията на Венера и Юпитер ще помогне да разширите вашия романтичен потенциал. Тези, които имат връзка, ще усетят засилване на емоционалната близост с партньора.

Козирог

Тези от вас, които скоро са срещнали някой в любовен план бавно, но сигурно започват да правят печеливши стъпки в тази посока. Много е вероятно да имате някаква тайна, която да искате да споделите с обекта на желанието ви. Осмелете се, защото ще получите подкрепа. Не забравяйте и за романтичните моменти, на които може да се отдадете заедно.

Водолей

Пет звезди в сектора на романтиката за представителите на зодия Водолей. Ще получите приятна изненада от любимия човек. Това ще ви мотивира и вие да върнете жеста по нестандартен начин.

Риби

За някои от Рибите може да се появи офис романтика. Възможно е колегите да разкрият вашата връзка. Не се притеснявайте, защото ще получите повече подкрепа, отколкото критика. От друга страна обектът на романтичното привличане ще ви накара да се чувствате вълшебно.

 

 

Автор на статията:
Лиляна Трънкова
0 коментара
fallback
fallback