IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
13:14 | 20 октомври 2014
Обновен: 09:02 | 7 септември 2024

Китанов опериран успешно, поставиха му пирон в крака

Китанов опериран успешно, поставиха му пирон в крака

По материала работи: Борис Проданов
Китанов опериран успешно, поставиха му пирон в крака

С пирон в крака ще се лекува вратарят на „Черно море” Георги Китанов. Специално за Медийна група „Черно море” клубният лекар на тима от „Тича” д-р Стефан Петров коментира, че на стража е направена успешна операция на тибията на десния крак. Поставен му е споменатият заключващ пирон в костта. Хирургическата интервенция беше извършена от д-р Георги Ганчев в известна варненска ортопедична клиника. Подробности около завръщането на младия футболист ще има след месец, когато е контролният преглед. Но със сигурност талантът е аут за няколко месеца.
Контузията си Китанов получи на мача с „Берое” (4:0), когато Крис Гади влезе брутално и му счупи крака. От щаба на „Черно море” се надяват на адекватно наказание за Гади. А защо не и санкция, равна на отсъствието на Жоро от терена заради изключително грубото нарушение?!
Другият контузен срещу заралии – Слави Сталев е с извадено рамо. То е наместено и имобилизирано. До последно младокът ще е под въпрос за гостуването на „Лудогорец” в Разград.
Така контузените на „Тича” станаха твърде много. Георги Божилов още е на физиотерапия. От операции се възстановяват Бакари и Дани Георгиев. А дербито с шампионите е в събота от 19 ч.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна