IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
13:50 | 8 октомври 2014
Обновен: 17:30 | 7 септември 2024

Продължава възстановяването на контузените „моряци”

Продължава възстановяването на контузените „моряци”

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” продължават да тренират двуразово

Занимание на стадион „Младост” проведоха днес играчите на „Черно море”. Все още под въпрос е възстановяването на Георги Божилов, който получи от щаба почивка. Симеон Райков тренира във фитнеса, а Стефан Станчев се присъедини към съотборниците си, но се подготвя на облекчен режим.
В четвъртък сутринта футболистите ще влязат във фитнеса – под ръководството на Веселин Марков. Следобед „моряците” се пренасят на стадион „Младост”, където наставникът Никола Спасов ще наблегне на играта с топка.
Варненци приемат „Берое” на 19 октомври от 16 ч. на стадион "Тича".
Преди този мач обаче ще бъде решена съдбата на холандския халф Марк Клок. Той акостира на „Тича” в понеделник и ще изкара пробен период. В събота след 10,30 ч. на стадион „Младост” треньорът Никола Спасов е предвидил учебна игра срещу дублиращия тим, в която иска да види как се справя Клок. Спецът няма особени впечатления от полузащитника и държи да се запознае с качествата на холандеца в реална обстановка.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна