IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
15:01 | 3 октомври 2014
Обновен: 21:16 | 6 септември 2024

"Соколите" загубиха спечелен мач

"Соколите" загубиха спечелен мач

По материала работи: Борис Проданов
"Соколите" загубиха спечелен мач

На "Коритото" варненският Спартак 1918 падна от Пирин (Разлог) с 1:2 в мач от "Б" група и записа 9-та поредна загуба. Домакините водеха с 1:0 до 80-ата минута, но не успяха да задържат преднината си и продължават да са единствени без точка във втория ешелон. Двубоят започна с едноминутно мълчание в памет на жертвите в Горни Лом.
След силно първо полувреме за "соколите" в 66-ата минута. След поредния си рейд Радулович подаде на Чипев и той с техничен шут от 12 метра насочи топката в мрежата - 1:0. В 85-ата минута гостите стигнаха до пълен обрат. Гола вкара отново Владо Каптиев, който нахлу отдясно, би леко край вратаря и кълбото мина зад голлинията - 1:2.
"Добре играхме, поведохме, но после изпуснахме да направим 2:0 - коментира варненският наставник Златко Янков. - Грешка на вратаря позволи на гостите да изравнят, а след това бранителите ни сбъркаха и се стигна до обрат. Това бе един спечелен мач, в който вместо да победим с разлика се изложихме."

Коментари

Новини Варна