IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
16:02 | 19 септември 2014
Обновен: 03:12 | 17 октомври 2024

Черно море наби Славия насред София

Черно море наби Славия насред София

По материала работи: Деян Михайлов
Черно море наби Славия насред София

Черно море победи без проблеми Славия с 3:1 насред София. Това бе 6-та поредна загуба за белите.

Моряците доминираха през целия мач. Още в 8-та минута Черно море откри резултата с красив гол с глава на младия Живко Петков. Той заби топката във вратата на "Белия балет" след перфектно изпълнен корнер от Симеон Райков. Първото полувреме мина под диктата на варненци.

През втората част домакините опитаха натиск, но вместо да изравнят, Черно море вкара втори гол в 51-та минута. Автор на красивото попадение от 20 метра стана Иван Коконов. Славия обаче не се отказа и само пет минути по-късно Мишел Платини върна белите в мача. В края Симеон Райков оформи и крайния резултат. Варненци изиграха перфектно тактически мача и логично се поздравиха с трите точки.

Никола Спасов, треньор на Черно море:
Допуснахме отпускане след 2:0 и тогава Славия имаше шансове да се върне в мача. Тримата ни нападатели вкараха голове. Доволен съм от отбора. Може да изглеждаме още по-добре, но не сме в оптимално физическо състояние. Искам да пресираме съперниците и може би заради това се получават моментни спадове. Заслужено победихме и всички сме много доволни. С победите и успехите идва самочувствието. Ще се борим за първата шестица. Така ще ни бъде по-спокойно и ще играем още по-добре.

 

Иван Колев, треньор на Славия:

Няма какво да се оправдаваме. Това, което исках, не бе направено. Днес видях играчите в една светлина, която не познавах. В 20-ата минута исках да заменя шестима играчи. Това обаче е невъзможно. По отношение на селекцията положението е изключително тежко.

 


Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news

Коментари

Новини Варна