IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
04:55 | 17 септември 2014
Обновен: 09:32 | 7 септември 2024

"Ливърпул" победи "Лудогорец" в драма на "Анфийлд"

"Ливърпул" победи "Лудогорец" в драма на "Анфийлд"

По материала работи: Златина Добрева
"Ливърпул" победи "Лудогорец" в драма на "Анфийлд"

"Ливърпул" излъга с 2:1 "Лудогорец" на "Анфийлд" и лиши българските шампиони от заслужена точка на този митичен стадион.
Англичаните дръпнаха в резултата чрез Марио Балотели в 82-ата минута, "Лудогорец" изравни чрез Дани Абало в 90-ата, но Стиви Джи донесе победата за отбора си след леко спорна дузпа в продължението на срещата.
Трябва да се отбележи, че Роман Безяк натресе гредата при 0:0, а Марселиньо изпусна отличен шанс малко преди попадението на Балотели.
"Лудогорец" загуби и не успя да донесе първа точка за България от групите на Шампионската лига, но разградчани изиграха велик и феноменален мач, пише gol.bg.
"Орлите" заслужават само суперлативи за представянето си, след като изнесоха поредна запомняща се продукция в Европа и продължават да пишат история.
Този отбор загуби, но донесе огромно щастие на милиони българи пред екраните и на около 1600 наши сънародници на трибуните, които не спряха да подкрепят разградчани.
Така българските отбори продължават с негативната си серия при гостуванията си в Англия в евротурнирите. "Ливърпул" пък все пак успя да вземе трите точки и да запише победа №100 за КЕШ и Шампионската лига.

След края на мача новият страж на "Лудогорец" Милан Борян обяви, че не е имало никаква дузпа за "Ливърпул".
Реферът обаче видя по друг начин ситуацията и отсъди наказателен удар, с който домакините стигнаха до крайния успех с 2:1 на свой стадион.
"Мисля, че играхме отлично. Представихме се много добро", коментира Борян. "Не извърших фаул. Нямаше дузпа. Трябва да вдигнем глава. Гледаме напред. Не съм го докоснал изобщо. Вижда се на камерата“, добави канадският национал.
"Показахме, че не се плашим нито от "Ливърпул", нито от никой. От два дни съм в "Лудогорец". Все още ми е трудно“, каза още Борян.

Коментари

Новини Варна