IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
14:36 | 16 септември 2014
Обновен: 09:30 | 7 септември 2024

“Одесос денс” обра медалите в домашно състезание

“Одесос денс” обра медалите в домашно състезание

По материала работи: Борис Проданов
“Одесос денс” обра медалите в домашно състезание

Във Варна се проведе Държавното по спортни танци за “Купа България” – ІІ ранг и Откритото първенство за “Купа Одесос”. Организатори на проявата бяха БФ по спортни танци и клуб “Одесос денс” (Варна).
Танцовият маратон започна с конкурса “Изгряващи звезди”, в който се включиха момичета без партньори и начинаещи двойки, които предизвикаха възторга на публиката. За първи път домакин на проявата бе І ЕГ. Традицонното първенство се провежда в зала “Конгресна” на ДКС, но тя е вече в ремонт.
При юношите младша възраст (латиноамерикански танци) трети са Янислав Маринов/Елза Бохосян от клуб “Кристал” (Варна). На стандартни танци в тази възраст бронза взеха Даниел Нанев/Вивиана Траянова от домакина “Одедос денс”. Техните съотборници Георги Енчев/Десислава Трифонова са 3-ти на стандарт и латина в старшата възраст.
В групата на младежите най-добро представане от варненските танцови двойки направиха Денислав Луканов/Николета Николаева - 4-то място по латина, а Георги Димитров/Соня Обретенова от клуб “Одесос денс”– 3-то място по стандарт.
В клас състезатели над 19 г. втори станаха представителите на “Одесос денс” Борис Милев/Албена Даскалова. На 4-то и 5-о място са Кольо Димов/Олга Костадинова и Петко Милев/Таня Йосифова от същия варненски клуб.
В стандартната програма на 1-во и 2-ро място се класираха съответно Петко Милев/Таня Йосифова и Кольо Димов/Олга Костадинова от “Одесос денс”.
Телевизия “Черно море” ще ви направи съпричастни с финалите на този турнир, на който водещ бе Кирил Аспарухов.
Кирил Аспарухов

Коментари

Новини Варна