IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
08:07 | 10 септември 2014
Обновен: 21:00 | 6 септември 2024

Никола Спасов доволен от жребия за Купата

Никола Спасов доволен от жребия за Купата

По материала работи: Борис Проданов
Никола Спасов доволен от жребия за Купата

„Созопол” – „Черно море” е 1/16–финалният мач от турнира за „Купа България” по футбол. Треньорът на варненци Никола Спасов е доволен от жребия, според който тимът му гостува в съседен град на 24 септември. С оглед сгъстената програма на А група такова стечение на обстоятелствата е идеално.
Наставникът обаче очаква морско дерби. Той определи „Созопол” като „добър отбор” и е убеден, че момчетата му няма да подценят противника. Никола Спасов вярва, че „Черно море” ще продължи в следващата фаза. Другият варненски тим – „Спартак 1918” посреща на „Коритото” съставът на „Левски”. В тази фаза от надпреварата участваха 12-те отбора от А група, 16-те тима от Б група и 4 аматьорски състава, излъчени от предварителната фаза на турнира, в дирижиран жребий. Ще се играе по 1 мач, като отборите от по-долна група, във всяка една от двойките на 1/16–финалите, ще бъдат домакини в срещите.
Вече са ясни и цените на билетите за дербито „Черно море” – ЦСКА от VІІІ кръг на А група в събота от 17 ч. на „Тича”. Ценните хартийки струват 4 лв. За улеснение на феновете каса №1 (до служебния вход) на стадиона ще отвори врати още в 10 ч. в събота. Останалите 2 каси ще работят от 13 ч.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна