IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
10:16 | 4 август 2014
Обновен: 00:29 | 27 август 2024

Майстори на волана се изявяват в събота

Майстори на волана се изявяват в събота

По материала работи: Борис Проданов
Майстори на волана се изявяват в събота

За втора година на 9 август (събота) от 15 ч. ще се проведе 3-ти кръг от Националния „Гимкхана“ шампионат на страната. Главен организатор на проявата е АСК „Булбет Рали тийм“, съвместно с Община Варна и БФАС. Това е високоскоростно майсторско управление между препятствия, като целта е да се премине максимално бързо и с по-малко грешки.
Както и през миналата година участниците ще са от цялата страна – София, Русе, Велико Търново, Бургас и др. Тази година главните организатори предложиха една нова инициатива, а именно да се осигури безплатно обучение (шофьорски курс) на едно сираче от Варна, като избора на детето е предоставен на Дирекция „Социални дейности” към Община Варна, активно се включват и в други инициативи, съвместно с Дирекция „Превенции” подкрепят кампанията „Не шофирай, ако си пил!” и са посланници на кандидатурите за културна и младежка столица на Европа. По време на самото състезание ще има и други много положителни емоции, както за публиката, така и за участниците.

Коментари

Новини Варна