IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
11:43 | 2 август 2014
Обновен: 23:32 | 26 август 2024

"Моряците" поеха към Пловдив, двоен повод за радост в отбора

"Моряците" поеха към Пловдив, двоен повод за радост в отбора

По материала работи: Златина Добрева
"Моряците" поеха към Пловдив, двоен повод за радост в отбора

С група от 19 футболисти днес отборът на "Черно море" пое към града „под тепетата” за гостуването си на "Ботев" от 3-тия кръг в А група. „Моряците” проведоха едно интензивно занимание сутринта на стадион „Тича”, като всички в лагера са настроени за успешно представяне и победа срещу „канарчетата”. Двубоят е утре от 18 часа и ще бъде ръководен от рефера Ангел Ангелов.
В отбора имаха и повод за радост, след като левият бранител Михаил Венков (на снимката) стана татко за първи път. Неговата половинка Христина го дари с дъщеричка Михаела в навечерието на мача с "Ботев", като всички негови съотборници и треньорския щаб го засипаха с пожелания детето да расте здраво и щастливо и да ги радва. От лекарския щаб на "Черно море" ще направят всичко възможно Венков да е на линия за утрешния сблъсък с „канарчетата”. Както е известно бранителят лекуваше контузия в колятното. От своя страна футболистът обеща да почерпи подобаващо.
Това стори и директорът на пресслужбата на "Черно море" Краси Николов, който днес празнува рожден ден. Пожелаваме му здраве, щастие и много успехи!

Коментари

Новини Варна