IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Спорт
12:57 | 3 юли 2014
Обновен: 18:56 | 3 октомври 2024

Варненски бойци на ринг в Япония и Словакия

Варненски бойци на ринг в Япония и Словакия

По материала работи: Борис Проданов
Варненски бойци на ринг в Япония и Словакия

Тихомир Митев ще боксира на гала вечер на WKN World в Япния. Той е състезател на варненския клуб „Йорк”. Той ще срещне там Хираку Мачида в мач по кик бокс в кат. до 60 кг, 3 рунда по 3 минути (+1 екстрарунд). Всичко това ще се случи на 25 юли тази година.Тишо ще излезе срещу местната гордост Мачида в Токио. „Kourakuen Hall” ще е домакин на проявата. След споразумение между WKN World office и г-н Ито Такаши от RISE централата на WKN беше презентирата като организатор на шоуто в Страната на изгряващото слънце. Това е първият бой от веригата планиран за там след дълго проучване и разговори.
Словакия ще има гала на WKN. Това ще стане на 4 октомври в Попрад. Промоутър е Лукаш Боди. На практика това е първо състезание на WKN в Словакия организирано от този промоутър. Безспорто най-добрият мач на вечерта ще бъде този на варненския боец Стефан Станков от „Йорк” (Варна) и местния Павол Гарай. Двамата ще играят на 72,600 кг в 5 рунда по 3 минути. Гарай е World Champion BB Rules, а нашето момче е WKN International Champion. Треньор на Стефан е Станислав Бахчеванов.

Коментари

Новини Варна