IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
05:06 | 25 юни 2014
Обновен: 08:18 | 28 август 2024

Боговете пак полудяха: Гърция е на 1/8 финал

Боговете пак полудяха: Гърция е на 1/8 финал

По материала работи: Златина Добрева
Боговете пак полудяха: Гърция е на 1/8 финал

Гърция победи с 2:1 Кот д’Ивоар на стадион "Ещадио Кастелао" и се класира на 1/8 финал на Мондиал 2014.
Така боговете от Олимп отново бяха с елините и те успяха да излъжат "слоновете" с гол от дузпа на Йоргос Самарас в продължението на мача.
Преди това Андреас Самарис бе дал преднина на южните ни съседи в края на първото полувреме, а Вилфред Бони изравни в 74-ата минута и африканците се виждаха на 1/8 финалите в турнира, за да дойде продължението на мача, когато отново боговете бяха с гърците и се стигна до дузпа вкарана от Самарас.
Елините продължават с феноменалните си представяния на финалите на големи първенства след титлата от Евро 2004, а сега излизат срещу Коста Рика в следващата фаза.
"Слоновете" от своя страна определено разочароваха в тази среща, бяха тотално неориентирани, допускаха груби грешки в защита и логично си стягат куфарите от Бразилия.
Трябва да се отбележи, че Гърция удари и три греди, коментира gol.bg. От тази група "С" напред продължава и Колумбия, а японците също напускат турнира.

Коментари

Новини Варна