IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
12:42 | 17 юни 2014
Обновен: 16:15 | 31 август 2024

Треньорът на „Морето” доволен от първия етап на подготовката

Треньорът на „Морето” доволен от първия етап на подготовката

По материала работи: Борис Проданов
Треньорът на „Морето” доволен от първия етап на подготовката

Александър Станков похвали футболистите на „Черно море” за сторенето през първия етап от лятната подготовка, който протече под формата на двуразови занимания на стадион „Тича”. Той е доволен от старанието на играчите и е на мнение, че всичко върви по план.
„За жребия в първенството не мога да кажа, че съм недоволен – коментира още Александър Станков. – Така или иначе, трябва да играем с всички състави в А група. По-добре е това да стане срещу силните, за да видим какво сме постигнали в тренировките.”
В първия кръг на шампионата ни „Морето” гостува на „Берое” в Стара Загора, после се изправя срещу шампиона „Лудогорец”.
От сряда тимът от „Тича” е в Банско за лагер. Там се чакат още попълнения – както наши, така и чуждестранни, но не повече от 2-ма – 3-ма футболисти, защото Сашо Станков иска качество, а не количество. Контролите са 6 или 7, като на 22 юни противник е „Шкендия“ (Тетово, Македония), на 25 юни е спарингът с „Хоризонт” (Търново, Македония), после (2 юли) идва проверка с дупнишкия „Марек”, на 5 юли „моряците” излизат на домакина „Банско”, а на 9 юли – на „Монтана”. За проверката на 27 юни се спряга „Моста” (Малта), а срещата на 12 юли може изобщо да не се състои.
Дублиращият тим на „Черно море” също вече тренира. Наставникът Станислав Стоянов проведе първо занимание с младите таланти от „Тича”.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна