IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
18:29 | 15 юни 2014
Обновен: 12:21 | 8 септември 2024

"Кръстоносците" взеха победата с гол в 93-ата минута

"Кръстоносците" взеха победата с гол в 93-ата минута

По материала работи: manager
"Кръстоносците" взеха победата с гол в 93-ата минута

Швейцария обърна с 2:1 Еквадор в среща от група "Е", където са още отборите на Франция и Хондурас и записа първа победа на Мондиал 2014.

Южноамериканците излязоха напред в резултата през първото полувреме след гол на Енер Валенсия, но европейците изравниха веднага след почивката чрез резервата Адмир Мехмеди, а в продължението на мача взеха и трите точки с попадение на Харис Сеферович.

Срещата на стадион "Ещадио Насионал" в столицата Бразилия предложи динамичен и отворен футбол, с множество положения и пред двете врати, красиви отигравания и изпълнения, като в крайна сметка "кръстоносците" изиграха перфектно козовете си и си взеха победата.

С тази загуба Еквадор продължава да няма равенство на световни финали, като южноамериканците вече имат 3 победи и 5 загуби. Швейцарците от своя страна влязоха в мача, като фаворити и в крайна сметка си взеха своето.

Така Джердан Шакири и компания вече мислят за битките си с Франция и Хондурас за място в следващата фаза на турнира.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна