IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
09:19 | 15 юни 2014
Обновен: 07:07 | 5 октомври 2024

Кирил Акалски подписа с "Морето"

Кирил Акалски подписа с "Морето"

По материала работи: Борис Проданов
  Кирил Акалски подписа с "Морето"

Ръководството на ПФК "Черно море" (Варна) в лицето на изп.-директор Марин Маринов и едно от новите попълнения - вратарят Кирил Акалски стигнаха до споразумение и подписаха дългосрочен контракт. Договорът си с "моряците" продължи и халфът Димо Атанасов. Утре трябва да станат ясни резултатите от медицинските и функционални изследвания на полузащитника от Мартиника Матиас Курер и ако всичко е наред, той също трябва да стане част от легендарния варненски тим. Първите си тренировки с "Черно море" направи и централният нападател Живко Петков. 21-годишният таран е юноша на "Нефтохимик", преминал е през "Черноморец" (Бс) и "Поморие". Има мачове за юношеските и младежки национални отбори на страната.
Наставникът на тима Александър Станков продължава 2-разовите занимания на стадион "Тича". Те ще продължат до вторник включително. В сряда тимът заминава за Банско за лагер, който ще продължи до 12 юли. Там ще бъдат изиграни 7 контроли.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна