IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
14:02 | 12 юни 2014
Обновен: 07:01 | 24 септември 2024

Двама нови чужденци сигурни за „Черно море” (ВИДЕО)

Двама нови чужденци сигурни за „Черно море” (ВИДЕО)

По материала работи: Златина Добрева
Двама нови чужденци сигурни за „Черно море” (ВИДЕО)

Халф от Мартиника ще подпише до дни с „Черно море”, съобщи на първия си брифинг на „Тича” новият треньор на варненци Александър Станков. Полузащитникът Матиас Курер играе както отляво, така и от дясно. Юношата на „Льо Авър” (Франция) първо ще трябва да мине медицински прегледи, преди да парафира с легендарния варненски тим. Вратарят Кирил Акалски, който пази рамката на „Локо” (Пд) миналия сезон също е сигурен за „Морето”. На 14 юни се чака таранът Уилям, който е младежки национал на Гана. Той е ритал в „Спортинг” (Лисабон) и „Жил Винсенте” (Белгия). За първата тренировка на "Тича" днес се събраха общо 22-ма футболисти.
Тимът ще тренира във Варна до 18 юни, после заминава за Банско, където ще остане до 12 юли. Там се чакат още попълнения – както наши, така и чуждестранни. Контролите са 7, като на 22 юни противник е „Шкендия“ (Тетово, Македония), на 25 юни е спарингът с „Хоризонт” (Търново, Македония), после (2 юли) идва проверка с дупнишкия „Марек”, на 5 юли „моряците” излизат на домакина „Банско”, а на 9 юли – на „Монтана”. Търсят се противници за проверките на 27 юни и 12 юли, добави Сашо Станков. Негов помощник ще е македонецът Жикица Тасевски. Останалите от щаба остават. Наставникът залага и на юношите, като за подготовката са повикани Мартин Костадинов, Петко Цанков, Сашо Йовчев, Сашо Попов и Николай Иванов.
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна