IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 26°
Спорт
08:06 | 10 юни 2014
Обновен: 05:32 | 4 октомври 2024

36 тима играят през уикенда благотворително

36 тима играят през уикенда благотворително

По материала работи: Борис Проданов
36 тима играят през уикенда благотворително

Срещите от футболния благотворителен турнир в помощ на деца на загинали полицаи и служители на Министерството на отбраната ще се играят на общинските игрища на 14 и 15 юни в двора на Техническия университет – Варна. Началният час ще бъде 9,30, когато ще бъде даден първият съдийски сигнал на футболните двубой.
При откриването на проявата в 8,10 ч. демонстративни мачове ще изиграят деца от детско-юношеските школи към ПФК “Черно море”, ДФК “Делфините”, ФК “Варна”, детският “Юнак” (Аспарухово) на Варненската и великопреславска митрополия, футболната школа при ОДК – Варна, ДЮШ “Варненчик”, ДЮШ “Ливърпул” и момичетата ПФК “Спартак”.
В 9 ч. е официалното откриване. Поканени са всички участници в турнира, гости на събитието, колеги и приятели, готови да подкрепят инициативата.
На специалната техническа пресконференция организаторите на футболния турнир от Синдикален алианс “Сигурност” в МВР (САСМВР) съобщиха отборите, който тази година ще вземат участие в борбата за титлата. Това са 36 състава, сред които представители на различни обществени организации и фирми. Желаещите са разделени в девет групи по 4 отбора. Всеки тим ще изиграе по един мач с определените му от жребия преки конкуренти. В надпреварата ще продължат най-добрите 9 състава и 7 от останалите на 2-ро място в групите.
Срещите ще се състоят от 2 полувремена, всяко от които по 15 минути с кратка пауза от 5 минути между всяка част.

Коментари

Новини Варна