IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
12:07 | 12 март 2014
Обновен: 08:25 | 26 август 2024

„Моряците” амбицирани за победа в Ловеч

„Моряците” амбицирани за победа в Ловеч

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” амбицирани за победа в Ловеч

„Черно море” има с амбиции за реванш срещу „Литекс” и най-вече заради съдийската брадва в последния мач с „люляците”. Помощникът на Георги Иванов - Емануел Луканов е „моряците” да успеят да извлекат максимума от срещата.
"Очакванията ни са да отидем в Ловеч и да извлечем максимума. Във футбола това е победата. Ако пък завършим наравно, тогава ще правим анализ дали сме загубили 2 т. или сме спечелили 1", коментира Луканов пред журналистите днес.
"Кадровите проблеми в отбора ги знаете - контузията на Мишо Венков и наказанието на Бакари. Въпреки това нашата нагласа е да отидем в Ловеч и да победим. Отиваме не на екскурзия, гоним успех", категоричен бе Луканов.
Защитникът на „Черно море” Александър Александров се надява в предстоящия мач да не влияят странични фактори както бе в последния сблъсък между двата тима на „Тича”. Тогава реферът измисли дузпа, с която „люляците” спечелиха дербито с 2:1.
"Очакваме добър мач, в който да победим. Последната среща с „Литекс” не взехме нищо под влиянието на странични фактори. Надявам се сега да няма такива и който е по-добър да победи. Всички са концентрирани и мобилизирани за този двубой. Но, разбира се, няма да прегаряме и вярваме в собствените ни силите, че можем да бием. Играем всеки мач за победа", сподели пред медиите Сашо Александров.

Коментари

Новини Варна