IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
11:53 | 28 март 2014
Обновен: 15:10 | 11 септември 2024

Сензация: Талант на „Морето” в „Стоук Сити”!

Сензация: Талант на „Морето” в „Стоук Сити”!

По материала работи: Борис Проданов
Сензация: Талант на „Морето” в „Стоук Сити”!

Голяма новина зарадва „Тича” – младият вратар на набор 2002-а (треньор Ники Кънчев) в ДЮШ на „Черно море” Георги Вълев е поканен за 1-седмични проби в тима от английската Висша лига „Стоук Сити”.
„Това е голямо признание за „Черно море”, за треньорите, за футболистите – коментира за Медийна група „Черно море” Ники Кънчев. – Дано да успее в пробите на Острова. Млад е, но вярвам в него и съм убеден, че ще се справи. Жоро остави отлични впечатления в кампа миналата година.”
На свой ред Георги Вълев коментира: „Много съм щастлив, че ме повикаха за пробите. Гордея се с това постижениe, благодаря на треньора, на съотборниците. Дано ме харесат, смятам, че съм готов да играя в тим от Висшата лига.”
Преди Ники Кънчев да съобщи сензацията, талантите на „Черно море” победиха в дъжда на своя стадион "Добруджа” (набор 2001-а) с 2:1. Срещата бе от 13-и кръг на Зона Североизточна България. Заедно с набор 2001-а двата тима на "Черно море" са на върха в класирането.

Красимир Николов

Коментари

Новини Варна