IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
11:22 | 11 април 2014
Обновен: 03:18 | 12 септември 2024

"Морето" играе за победа срещу "Лудогорец"

"Морето" играе за победа срещу "Лудогорец"

По материала работи: Борис Проданов
Георги Иванов доволен от ремито

Тренировка с добро настроение направиха днес футболистите на "Черно море". След заниманието се проведе и традиционното за седмицата възстановяване.
Дербито с шампионите от "Лудогорец" (33-и кръг на А група) е от 15,45 ч. в неделя на „Тича”. Георги Йорданов е назначен за главен съдия с помощници Георги Дойнов и Илиян Капарашев. Четвърти арбитър е Милен Арабаджиев. Събитията зад двете врати ще следят Станислав Ставров и Стефан Павлов.
"Във всеки мач очаквам да победим. Срещаме най-силния тим в страната, но очаквам успех. Валери Домовчийски има леко разтежение. За Окоро ще реша в последния момент. Срещу "Лудогорец" нямаме друга алтернатива освен да играем на максимума на възможностите. Всеки мач е сам за себе си, победата преди време на "Тича" с 3:1 не значи нищо. Във фаза защита и фаза атака ще внимаваме, имаме футболни аргументи да се наложим над който и да е тим от първенството", коментира дербито наставникът на "Черо море" Георги Иванов.
Единственият "моряк", който е играл и в "Лудогорец" е Димо Атанасов.
"С оглед показаното в последните срещи очаквам добра игра и победа. "Лудогорец" има отлична селекция, видяхме и в "Лига Европа", но и ние сме добър отбор, затова в неделя трябва да има хубав футбол и наш успех", каза на свой ред Димо Атанасов.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна