IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
12:08 | 14 април 2014
Обновен: 09:31 | 21 август 2024

“Черно море” продължава битката за 2-ото място в НБЛ

“Черно море” продължава битката за 2-ото място в НБЛ

По материала работи: Борис Проданов
Само на теория "Черно море" може да стане №2 в НБЛ

“Левски” направи важна стъпка в борбата за 2-ото място в Националната баскетболна лига след като победи “Ямбол” с 83:69. Мачът се игра в зала “Овергаз Арена” в София, поради заетост на зала “Универсиада”. Той беше първият, в който Тити Папазов води “Левски”, след изтичането на наказанието му да не е на пейката на отбора си 4 срещи.
С този успех “сините” излязоха на 3-то място в класирането, макар че според таблицата имат равен брой точки с “Черно море - Порт Варна”. Столичани обаче имат с победа повече – 15-6 срещу 14-8 на “моряците” и с мач по-малко. Така в момента, в който изиграят срещата си от следващия кръг срещу “Спартак” (Плевен), независимо от изхода й, ще ги изпреварят. “Черно море” пък почива и така броят мачове на двата отбора ще се изравни. Борбата за местата в четворката продължава, а тепърва за “Балкан” (16-5), “Левски” и “Черно море” предстоят тежки мачове, така че все още нищо не е ясно, твърди topsport.bg.

Коментари

Новини Варна