IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
13:47 | 14 април 2014
Обновен: 17:08 | 8 октомври 2024

Глобиха футболист, пребил съдия

Глобиха футболист, пребил съдия

По материала работи: Борис Проданов
Глобиха футболист, пребил съдия

Районният съд във Варна наложи глоба в размер 1500 лв. на 25-годишен спортист, причинил по време на мач лека телесна повреда на длъжностно лице - футболен съдия.
Съдът освободи от наказателна отговорност 25-годишния П. Добрев и му наложи административното наказание. Инцидентът възникнал на 3 май миналата година в село Гроздьово, по време на футболна среща между отборите на ФК “Тополи“ от едноименното село и ФК “Шерба“ от с. Гроздьово. В 85-ата минута от мача главният съдия отсъдил непряк свободен удар за гостуващия отбор и това предизвикало недоволството на подсъдимия футболист. Той започнал да заплашва и да обижда длъжностното лице, при което бил санкциониран с жълт картон. Наказанието още повече ядосало Добрев и той нанесъл няколко юмручни удара в лицето и рамото на рефера. Докато съотборниците му успеят да се намесят и предотвратят разрастването на конфликта, подсъдимият успял да ритне футболния съдия в гърба с бутонките си.
В резултат от ударите пострадалият рефер получил травматичен оток и кръвонасядания по лицето и рамото. В рамките на 15 дни присъдата може да се обжалва.

Коментари

Новини Варна