IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
14:11 | 15 април 2014
Обновен: 17:08 | 8 октомври 2024

Сашо Александров "изгоря" за дербито с “Литекс”

Сашо Александров "изгоря" за дербито с “Литекс”

По материала работи: Борис Проданов
Сашо Александров "изгоря" за дербито с “Литекс”

Една тренировка ще направи днес тимът на “Черно море”. Заниманието е късно следобед. Както е ясно от програмата, варненци се стягат за домакинство срещу “Литекс”. За дербито десният краен бранител на “Черно море” Сашо Александров ще пропусне домакинството на “Литекс” заради натрупани жълти картони. Той е глобен и 250 лв. Футболният клуб пък отнася санкция от Дисципа в размер на 1000 лв. за хвърлени предмети.
Съдийската комисия на БФС определи реферите за срещите от XXXIV кръг на А група. Двубоят Черно море - Литекс, който е в петък (18 април) от 15 ч. на стадион "Тича", бе поверен на Вихрен Манев. Негови помощници ще бъдат Николай Ангелов и Пламен Георгиев. Четвърти арбитър е Антоан Георгиев. Събитията зад двете врати ще следят Стоян Денев и Атанас Димитров.
Старшата на “Морето” пък в сряда ще играе срещу “Левски” в столицата. Дербито е от 25-ия междинен кръг на Елитната футболна група и е от 15 ч.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна