IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
13:27 | 30 април 2014
Обновен: 19:27 | 25 август 2024

„Моряците” и "Сити" откриват турнира в Албена

„Моряците” и "Сити" откриват турнира в Албена

По материала работи: Борис Проданов
„Моряците” и "Сити" откриват турнира в Албена

В Албена утре ще бъде даден старта на 2-ото издание на силния международен турнир по футбол за деца родени през 1998 г. След официалната церемония по откриването в 9,30 ч. на която се очаква да присъстват Мартин Петров и Георги Иванов – честта да открият надпреварата ще имат домакините от „Черно море” и шампиона на Англия „Манчестър Сити”. Останалите отбори които ще вземат участие в проявата са академията на румънската футболна легенда Георге Хаджи, първенеца на Сърбия „Цървена звезда”, турският „Бешикташ”, гръцкият ПАОК , норвежкият „Стабек” и миналогодишният победител ЦСКА. Финалите и награждаването на призьорите са на 5 май, а основната цел на организаторите е родните таланти да се докоснат до едни от най-добрите школи в Европа.
По същото време младите надежди на "моряците" родени през 2001 г. с треньори Мартин Христов и Страхил Байчев записаха 2-и успех на турнира в Сопот - с 2:0 над „Берое”. Освен това те имат победа с 2:1 срещу ЦСКА и загуба от „Славия” и утре варненци ще спорят за призовите места в надпреварата.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна