IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
13:17 | 2 май 2014
Обновен: 10:46 | 30 август 2024

Анонимник от "Уест Хям" направи за смях Меси и Роналдо

Анонимник от "Уест Хям" направи за смях Меси и Роналдо

По материала работи: Златина Добрева
Анонимник от "Уест Хям" направи за смях Меси и Роналдо

Пълен футболен анонимник от Уест Хям скри топката на суперзвездите Меси и Кристиано Роналдо. Оказва се, че юношеският национал на Англия и играч на едноименния лондонски отбор Матиас Фанимо е най-бързият футболист в света. 20 годишният Фанимо е успял да изравни рекорда на Антонио Валенсия от Манчестър Юнайтед и сега дели първото място с него.

Скоростта на Фанимо била измерена със специален уред, който не дава засечки, нито пък лъже. Зад Матиас Фанимо остават звезди като Гарет Бейл, Кристиано Роналдо, Меси и Рууни.

Младок от Уест Хам се оказа най-бързият футболист в света заедно с еквадорското крило на Манчестър Юнайтед Антонио Валенсия. Юношеският национал на Англия Матиас Фанимо се похвали в Twitter, че е футболистът, който е развил най-голяма скорост, измерена със специален GPS радар, по време на мач. 20-годишният Фанимо е изравнил рекорда на Антонио Валенсия и дели първото място с него.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=485619

Коментари

Новини Варна