IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
12:01 | 5 май 2014
Обновен: 09:20 | 30 август 2024

Бивш общински шеф стана №1 в „Офроуд Варна 2014”

Бивш общински шеф стана №1 в „Офроуд Варна 2014”

По материала работи: Борис Проданов
Бивш общински шеф стана №1 в „Офроуд Варна 2014”

Завърши 2-ят кръг от надпреварата на рали и трофи от шампионата „Офроуд Варна 2014”. В крайното генерално класиране първи са Евгени Младенов и Цветан Цветанов (Нисан Патрол от Рейсинг Мания-Тетевен). Николай Гочев (бивш шеф на ОП "Спортни имоти") от Варна е първи при UTV-ата.
Втори са Руси Русев/Руслан Трифонов от Ралирейд, а трети Атанас Спиридонов/Даниел Местчиев-Добрич. При ATV-ата на първо място е Момчил Великов (Бяла рейсинг). Дамян Узунов стана първи заедно с навигатора си Ивайло Николо (Нисан Патрол) в клас „Трофи”.
Двамата са от Добрич. В клас Т1 първо място за Руси Русев и Руслан Трифонов от Ралирейд. В клас Т2 най-добрите са Христо Калинков и Ива Бонева от Добрич. В клас Т3 злато за Николай Гочев от Варна, от тима на „Крейзи фокс-Гочев. втори са други състезатели на същия клуб Мартин Гочмев и Стойко Кънчев. В „отворения“ клас на първо мястхо са Евгени Младенов и Цветан Цветанов.

Коментари

Новини Варна