IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
09:25 | 8 май 2014
Обновен: 12:57 | 27 август 2024

"Спартак" търси още точки за оцеляване

"Спартак" търси още точки за оцеляване

По материала работи: Златина Добрева
Орелът не знае за нов спонсор на “соколите”

С гостуването на "Марек" в Дупница играчите на варненския "Спартак" възнамеряват окончателно да разплетат пъзела по своето оцеляване в професионалния футбол. Победа на "соколите" им гарантира оставане в "Б" група, а тази цел трябва да се постигне без двама титуляри - Дидо Христов и Ники Ботев. Треньорът Атанас Атанасов обяви на редовния си брифинг, че макар и теоретично отборът да е сигурен за мястото във втория ешелон на първенството ни, 3 точки в оставащите 2 мача гарантират спокойствието.
Орела още не е решил категорично да напуска "Спартак", независимо че го търсят от няколко отбора от "А" група. Той може да остане на "Коритото", ако ръководството на футболния клуб възнамерява в следващото първенство на "Б" група да атакува елита. В началото на пресконференцията Атанас Атанасов отдаде дължимото на най-стария фен на „Спартак” бай Иван Георгиев, който почина на 95 г.: „Светла му памет на най-възрастния фен на „сокоите”. Бай Иван е набор на създаването на клуба. Когато е имал възможност винаги е бил тук.”
Борис Проданов

Коментари

Новини Варна