IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
11:09 | 13 май 2014
Обновен: 03:47 | 5 октомври 2024

Бакари тренира по индивидуална програма

Бакари тренира по индивидуална програма

По материала работи: Борис Проданов
Бакари тренира по индивидуална програма

Футболистите на „Черно море” продължиха подготовката за последния мач от сезона срещу „Лудогорец” (неделя от 19,30 ч. в Разград) с тренировка на стадион „Тича”. Предвид многото кадрови проблеми в тима на Георги Иванов групата се попълва с юношите, които взеха бронз в Елитната футболна група до 19 г. Накои от тях ще получат шанс за изява срещу шампионите.
След контролния преглед на тарана Бакари специалният ботуш от крака на играча беше свален. Той ще лекува травмата на глезена си с тренировки по индивидуална програма и постепенно натоварване. От медицинския щаб са на мнение, че до началото на лятната подготовка Бакари ще бъде напълно възстановен.
В сряда от 16 ч. юношите младша възраст на „Черно море” гостуват на „Литекс” в Ловеч за мач от Елитната футболна група до 17 г. Варненци са 5-ти в класирането и запазват шансове да атакуват призовите места.
Красимир Николов

Коментари

Новини Варна